5 Gjërat që Fqinji Juaj Nuk do t’ua Thotë Asnjëherë!

Edhe nëse i konsideroni miq fqinjët tuaj, ka disa gjëra që thjeshtë nuk do t’jua tregojnë.

Ja cilat janë ato:

Vjedhin Wi-Fi tuaj!

Ju paguani për shërbimin tuaj Wi-Fi dhe kështu duhet të gjithë të tjerët, apo jo?

Mos lejoni që fqinjët tuaj dorështrënguar të përdorin Wi-Fi-in tuaj falas pa u ditur aspak për nder, por siguroheni që shërbimi juaj të jetë i mbrojtur me fjalëkalim. Po ashtu sigurohuni që të krijoni një fjalëkalim të fortë; me fjalë të tjera, mos e përdorni emrin ose adresën tuaj.

Keni shije të tmerrshme!

Sido që të jenë ornamentet në një lëndinë si kjo, një flamingo pink ose një ngjyrë bojë e jashtme e shtëpisë e ndezur, shija e fqinjit tuaj mund të bëhet rënduese me kalimin e kohës.

Ndërsa ju do të jeni të bezdisur çdo herë që shkoni nga shtëpia e tyre, ose dilni nga shtëpia dhe e keni pamjen përballë, ju të paktën mund ta bllokoni pamjen nga shtëpia juaj duke mbjellë pemë apo bimë dekoruese ose duke mbyllur perdet.

Mund të shohin brenda shtëpisë tuaj gjatë natës

A do t’i tregonit fqinjit tuaj se e patë atë në kostumin e tyre të natës përmes dritares së tyre të dhomës së gjumit? Kjo është e vështirë!

Sigurohuni që fqinjët tuaj të mos mund të shohin në shtëpinë tuaj, sidomos gjatë natës kur keni dritat ndezur, duke mbyllur grilat ose duke vendosur perde që nuk mund të shohësh tejpërtej.

Nuk u pëlqen mirëmbajtja e oborrit

Fqinji juaj nuk ka nevojë të dalë dhe t’ju thotë se nuk u pëlqen mirëmbajtja e oborrit, pasi kjo mund të jetë mjaft e qartë për çdo kalimtar!

Nëse ndodh me fqinjin tuaj dhe është absolutisht acaruese për ju, ofrohuni për të ndihmuar fqinjin tuaj me punët e oborrit.

Debatoni me zë të lartë!

Mund të jetë me të vërtetë e pakëndshme për të dëgjuar fqinjët tuaj duke bërtitur e debatuar me njëri-tjetrin, sidomos kur ju hyni brenda tyre pak kohë pas tyre.

Ju mund të parandaloni përgjimin e paqëllimtë nga shtëpia juaj duke mbyllur dritaret dhe izolimin e dhomave tuaja, të paktën sa të debatoni.