Gjëra që të gjitha çiftet bëjnë , por kurrë nuk e pranojnë…

Fillon çdo gjë mirë dhe bukur kur çiftet fillojnë të jetojnë bashkë. Vendi është i rregullt, koha e banjës është private dhe të gjithë qëndrojnë në sjelljen e tyre më të mirë. Megjithatë, gjërat rriten shpejt pas dyerve të mbyllura.

Shikoni disa gjëra që do ju shkrijnë së qeshuri me gjërat e çuditshme që çiftet bëjnë kur ata ndihen paksa shumë të rehatuar me njëri-tjetrin.

Kontrolli i rregullt i erës së trupit dhe kontrollet e frymëmarrjes për t’u siguruar që të dy mbani erë të mirë

Të rrini lakuriq, mundësisht jo gjatë gatimit

Fshehja gazërave dhe gromësimave. Në vend të kësaj, ata “garojnë” me ato që me të vërtetë të mëdhaja

Ndarja e ushqimit edhe pse një prej jush nuk dëshiron

Ofrimi i këshillave të besueshme të modës njëri-tjetrit

Të bëni foto fshehtas të njëri-tjetrit duke bërë gjëra të bukura, të buta dhe të çiltërta e të turpshme

Krijimi i udhëzimeve të qarta të përkëdheljeve nga fillimi

Të kaloni orë duke u përpjekur për të zgjedhur një vend për të ngrënë, pastaj duke shkuar në të njëjtën vend të vjetër që gjithmonë përfundoni

Të bëni biseda të gjata gjatë përdorimit të banjës

Vuajtjet përmes përqafimeve të verës …

… pastaj duke u kthyer në një burrito të madhe dashurie gjatë dimrit

Trajtimi i kafshëve shtëpiake sikur të ishin fëmijë

Duke larë së bashku për të kursyer ujin dhe për të marrë përsëri “fërkime”

Tallen fshehurazi duke parë emisione televizive të këqija bashkë

Duke bërë duete të rastësishme me një këngë dashurie

Pra, a jeni ju dhe i dashuri juaj fajtor për ndonjë nga të mësipërmet?