Goca, mos u mërzisni! Këto janë 2 tipet e femrave që meshkujt dashurojnë me shpirt

Për shekuj me radhë, shumë femra janë përpjekur të kuptojnë se cilat tipare dhe sjellje të personalitetit janë më tërheqëse për meshkujt. Ka po aq përgjigje sa ka meshkuj në botë. Ajo që është e sigurt është se çdo mashkull ka nevojë për një grua të veçantë, e cila do të bëhet bashkëshortja e tij shpirtërore. Ka disa lloje të femrave që duken më tërheqëse për shumicën e meshkujve, por nga 2 femrat meshkujt tërhiqen më shumë:

Nëna

Psikologët pohojnë se vajzat kërkojnë burra atërore dhe djemtë kërkojnë gratë si një nënë. Këto trende janë të rrënjosura thellë në nënndërgjegjeshëm tonë dhe kanë shumë të bëjnë me mënyrën se si e perceptojmë mjedisin shtëpiak.

Me fjalë të tjera, ne i mbështesim idealet tona të një shtëpie të përkryer në përvojat e fëmijërisë sonë, kur ndiheshim të sigurt, rehat dhe të lumtur.

Meshkujt duan femren që kujdeset për ta, t’i japë dashuri pa kushte dhe të ndihen të sigurt dhe të ngrohtë.

Një pjesë tjetër lidhet me kërkimin për të gjetur partneren e përkryer, një grua që do të jetë në gjendje të kujdeset për mashkullin e saj, të gatuajë ose të pastrojë shtëpinë dhe, mbi të gjitha, për të rritur fëmijë të shëndetshëm.

Mike

Jo të gjithë meshkujt janë në kërkim të bukurisë dhe apelit të seksit. Ndonjëherë ata kanë nevojë për dikë që të flasë ose të shkojë me ta në një ndeshje futbolli.

Për të nuk je thjesht një kukull, por një partnere me mendime dhe ide. Të kesh gjëra të përbashkëta me partnerin tënd është çelësi për një marrëdhënie të fortë dhe të shëndetshme.

Nuk ka asgjë më të mërzitshme se të kalosh kohë me njëri-tjetrin, sipas femrat.net. Të jeni “miq” nuk do të thotë se pjesa intime e marrëdhënies tënde duhet të vuajë. Përgatituni që të bëheni një dashnore në dhomën e gjumit dhe përdorni këtë afërsi të re për të kaluar së bashku momente të paharrueshme.